صفحه نخست/بدنه

بیمه بدنه

بیمه بدنه چیست؟

یکی از انواع بیمه خودرو، بیمه بدنه می‌باشد. بیمه بدنه اجباری نیست اما عموما دارندگان وسایل نقلیه برای جبران خساراتی که تحت پوشش بیمه ثالث نمی‌باشد این بیمه نامه را خریداری می‌کنند. با خرید برخی از پوشش‌های اضافی در بیمه بدنه می‌توانیم بیمه نامه کامل‌تری برای خودروی خود داشته باشیم. البته ممکن است هنگام خرید خودرو صفر با اصطلاح کارت طلایی آشنا شده باشید. خرید کارت طلایی یا بیمه بدنه می‌تواند یک چالش برای هرکس باشد که با افزایش اطلاعات خود از هرکدام می‌توانید انتخاب هوشمندانه‌ای داشته باشید.

نکته: بیمه بدنه فقط برای خودرو نیست و همه وسایل نقلیه از موتور سیکلت گرفته تا هواپیما  و کشتی می‌توانند بیمه بدنه خریداری نمایند.

تاریخچه بیمه بدنه؟

بعد از جنگ جهانی اول استفاده از اتومبیل در شهرهای اروپایی برای جابجایی مسافر و بار و سفر بسیار رواج پیدا کرد، در کنار استفاده از اتومبیل تعداد حوادث رانندگی نیز افزایش داشت و نداشتن ایمنی در جاده و مسیر شهری و مخصوصا ایمنی خودروها جبران خسارات اتفاق افتاده را یکی از معضلات دارندگان اتومبیل کرده بود که باید هزینه های قابل توجهی را در زمان تصادف پرداخت می‌کردند. به خاطر این موضوع برای اولین بار قانونی تحت عنوان قانون ترافیک جاده‌ای در سال 1930 به صورت اجباری برای کلیه صاحبان خودروها و رانندگان در ایتالیا به اجرا درآمد، این بیمه نامه برای هرگونه تصادف، آسیب به افراد و یا مرگ افراد ثالث بود. بعد از این سال برای تکمیل پوشش‌های بیمه اتومبیل بیمه نامه بدنه نیز شکل گرفت.

چرا بیمه بدنه برای خودروی شما نیاز است؟

بیمه بدنه

افزایش ارزش خودروها در سال‌های اخیر، هزینه‌های جبران خسارت‌های اتفاق افتاده را یکی از هزینه‌های ناخواسته برای دارندگان خودرو کرده است. همانطور که می‌دانید بیمه شخص ثالث خسارات جانی و مالی وارد شده به سایر افراد را جبران می‌کند و خودروی آسیب دیده که مقصر ماجراست نمی‌تواند هیچگونه خسارتی از بیمه ثالث دریافت نماید از این رو مواردی که در بیمه های شخص ثالث قابل پرداخت نمی‌باشد با بیمه بدنه جبران می‌شوند از جمله:

  • در تصادفاتی که شما مقصر حادثه باشید نمی‌توانید از بیمه‌نامه‌های شخص ثالث برای اتومبیل خود استفاده کنید
  • اگر اتومبیل شما سرقت یا دچار آتش سوزی یا سقوط و واژگونی گردد نمی‌توانید از بیمه نامه شخص ثالث خود استفاده نمایید
  • زمانی که اتومبیل پارک شده شما، دچار تصادف می‌شود و شما نمی‌دانید مقصر این حادثه چه کسی است نمی‌توانید از بیمه نامه شخص ثالث خود استفاده نمایید
  • زمانی که اتومبیل شما گرفتار بلایای طبیعی مانند سیل و طوفان و… شود و یا خودرو و یا لوازم جانبی آن به سرقت برود، نمی‌توانید از بیمه نامه شخص ثالث خود استفاده نماید
    با داشتن بیمه بدنه تمام خسارت‌های گفته شده از بیمه بدنه قابل دریافت است . با توجه به چند علت گفته شده، خرید بیمه بدنه میتواند بسیار عاقلانه باشد

اصطلاحاتی که در بیمه بدنه باید بدانید

  • بیمه گر: شرکت بیمه‌ای است که مشخصات آن در بیمه نامه درج شده و به ازای دریافت حق بیمه جبران خسارات احتمالی را انجام می‌دهد.
  • بیمه گذار: شخصی است حقیقی یا حقوقی که مالک بیمه نامه است و یا مسئولیت حفظ بیمه  نامه را از طرف مالک را دارد.
  • ذینفع: شخصی است که بنا به درخواست بیمه گذار نام وی در این بیمه نامه درج گردیده است و تمام یا بخشی از خسارت به وی پرداخت می‌شود.
  • حق بیمه: مبلغی است که در بیمه نامه مشخص شده و بیمه گذار موظف است در زمان خرید بیمه  نامه تمام یا بخشی از آن را به ترتیبی که در بیمه نامه مشخص می‌شود به شرکت بیمه پرداخت نماید.
  • موضوع بیمه: وسیله نقلیه زمینی است که مشخصات آن در بیمه  نامه درج شده است. لوازمی که مطابق کاتالوگ وسیله نقلیه بیمه شده به خریدار تحویل و یا در بیمه نامه درج شده است نیز جر موضوع بیمه محسوب می‌شود.
  • فرانشیز: بخشی از هر خسارت است که به عهده بیمه‌گذار است و میزان آن در بیمه‌نامه مشخص ‌می‌گردد
  • مدت اعتبار بیمه نامه: مدت بیمه‌نامه‌ها معمولا یک ساله است اما شروع و پایان مدت اعتبار ‌بیمه‌نامه به ترتیبی خواهد بود که در ‌بیمه‌نامه معین شده باشد.

شرایط عمومی بیمه بدنه را بدانید

بیمه، قراردادی است که بین شرکت بیمه و یک فرد حقیقی و یا حقوقی منعقد می شود، در بیمه بدنه نیز همانند سایر بیمه نامه‌ها دو طرف قرارداد (شرکت بیمه و بیمه گذار) متعهد به رعایت برخی از اصول هستند. وظایف و تعهدات بیمه گذار در بیمه بدنه و قوانین بیمه بدنه عبارتند از:

  • رعایت اصل حد اعلای حسن نیت: از مرحله شروع استعلام بیمه بدنه خودرو تا محاسبه بیمه بدنه، اطلاعاتی توسط بیمه گذار ثبت می‌شود و شرکت بیمه بر اساس آن محاسبه نرخ بیمه بدنه را انجام داده و بیمه نامه را صادر می‌کند. اگر بیمه گذار واقعیتی را پنهان کرده و یا اطلاعاتی بر خلاف واقعیت به شرکت بیمه  بدهد، در زمان خسارت  بیمه تعهدی را نسبت به جبران نخواهد داشت و بیمه نامه نیز ابطال خواهد شد.
  • پرداخت حق بیمه: شروع تعهدات بیمه نامه با پرداخت حق بیمه شروع می‌شود، در  خرید نقدی، در همان ابتدا تمامی حق بیمه را وی پرداخت می‌کند ولی در خرید قسطی، در زمان سررسید اقساط باید مبلغ حق بیمه را پرداخت شود، در غیر این صورت  شرکت بیمه می‌تواند بیمه نامه را فسخ نماید و یا تعهدی در جبران خسارت را نداشته باشد. نکته : با پرداخت نقدی بیمه بدنه، عموما شرکت‌های بیمه با ارائه تخفیف بیمه بدنه در محاسبه بیمه بدنه، از این نوع خرید بیمه نامه حمایت می‌نمایند. بنابراین خرید نقدی بیمه بدنه از ارزانترین بیمه بدنه خواهد بود.
  • اعلام تشدید خطر: در ابتدای قرارداد بیمه بدنه، بیمه گذار برخی از شرایط خودرو  از قبیل نوع کاربری و ارزش خودرو و …را به شرکت بیمه اعلام می‌کند، چنانچه در طول مدت بیمه نامه تغییراتی در هر یک از موارد فوق اتفاق بیافتد ، بیمه گذار موظف است که شرکت بیمه را از این تغییر آگاه نماید، در غیر این صورت شرکت بیمه تعهدی در برابر جبران خسارت  شرایط نامتعارف نخواهد داشت و خسارت بر اساس شرایط اولیه بیمه نامه پرداخت می‌شود.
  • اعلام خسارت: هر بیمه گذاری موظف است در زمان خسارت حداکثر تا 5 روز کاری به شرکت بیمه اطلاع داده و مدارک لازمه را به شرکت بیمه تحویل دهد.
  • عدم اظهارات خلاف واقع: تقلب در خرید بیمه نامه از اتفاقاتی می‌باشد که برخی از بیمه گذاران متاسفانه در زمان اعلام اطلاعات به شرکت بیمه انجام می‌دهند. در این صورت شرکت بیمه تعهدی را در جبران خسارت نخواهد داشت.
  • جلوگیری از وقوع حادثه و توسعه خسارت: با توجه به ماهیت بیمه که برای جبران خسارت می‌باشد، اما بیمه گذار موظف است که برای جلوگیری از وقوع حادثه و حتی توسعه خسارت احتیاط های لازم را انجام دهد، چراکه ممکن است در برخی از موارد خود بیمه گذار اقدام به ایجاد خسارت نماید تا مبلغی را به صورت خسارت دریافت نماید. یکی از دلایل اعمال فرانشیز بیمه بدنه به همین دلیل است.
  • خودداری از جابجایی و یا تعمیر وسیله نقلیه: در زمانی که حادثه ای اتفاق بیافتد، فرد بیمه گذار باید از جابجایی و یا تعمیر وسیله نقلیه اجتناب کند، مگر این که این جابجایی به دستور مامور انتظامی باشد.

 خسارت‌های تحت پوشش بیمه بدنه

بیمه نامه بدنه در شرکت‌های مختلف بیمه دو نوع پوشش اصلی و پوشش‌های اضافی را دارد که بیمه گذار می‌تواند به انتخاب خود علاوه بر پوشش اصلی، با پرداخت حق بیمه‌های بسیار اندک این پوشش‌ها را داشته باشد:

پوشش‌های اصلی بیمه بدنه

  • آتش سوزی‌، صاعقه و انفجار (آصا): خسارت‌هایی که در اثر آتش سوزی، صاعقه و انفجار به موضوع بیمه (خودروی بیمه شده) و یا لوازم یدکی اصلی همراه آن وارد شود
  • سرقت کلی: اگر خودروی بیمه شده به سرقت برود و یا در اثر دزدی یا حتی شروع دزدی خسارتی به وسیله بیمه شده و یا سایر لوازم جانبی آن وارد شود تحت پوشش قرار دارد.
  • واژگونی و سقوط خودرو: خسارت‌های ناشی از واژگونی و سقوط خودروی بیمه شده حتی اگر شما مقصر حادثه باشید
  • برخورد خودرو با یک جسم ثابت و یا متحرک: خسارت‌هایی که ناشی از برخورد خودروی بیمه شده با یک جسم ثابت و یا متحرک و یا برخورد اجسام دیگر به خودروی بیمه شده اتفاق بیافتد حتی اگر شما مقصر حادثه باشید
  • خسارت‌های انتقال خودرو: خسارت‌هایی که در زمان نجات و انتقال خودروی بیمه  شده وارد شود

این پوشش‌ها، پوشش‌های اصلی بیمه بدنه می‌باشند و برای داشتن پوشش‌های کامل تر باید حتما پوشش‌های اضافی را خریداری نمایید

پوشش‌های اضافی بیمه بدنه

از مزایای بیمه بدنه آگاهی و انتخاب درست پوشش‌های اضافی می‌ باشد. پوشش‌های اضافی بیمه بدنه در واقع برای جبران خسارت‌هایی می‌باشد که ممکن است به هر دلیلی اتفاق بیافتد و جزو پوشش‌های اصلی بیمه بدنه اتومبیل نیست. بهترین بیمه بدنه خودرو بیمه نامه‌ای است که پوشش‌های کامل و لازم بیمه‌ای را داشته باشد. این پوشش‌ها در محاسبه نرخ بیمه بدنه موثر می‌باشد. پوشش‌های اضافی بیمه بدنه عبارتند از:

  • پوشش شکست شیشه: شکسته شدن شیشه به تنهایی و بدون برخورد اشیا خارجی با داشتن این پوشش پرداخت می‌شود به عنوان مثال شکسته شدن شیشه در اثر گرم و سرد شدن هوا که در بیشتر خودروهای داخلی از جمله پژو و پراید و سمند اتفاق می افتد قابل جبران می‌باشد.

  • پوشش سرقت لوازم و قطعات خودروی بیمه شده: یکی از حوادثی که در سال‌های اخیر بسیار افزایش یافته سرقت لوازم خودرو از قبیل رینگ و لاستیک و … می‌باشد. برای جبران این خسارت می‌توانید این پوشش را تهیه نمایید. نکته سرقت کلی خودرو از پوشش‌های اصلی بیمه بدنه می‌باشد.
  • پوشش بلایای طبیعی بیمه بدنه: خسارت‎‌های ناشی از سیل و زلزله و سایر بلایای طبیعی که به خودروی بیمه شده وارد می‌شود نیز با داشتن این پوشش قابل جبران می‌باشد. اگر در مناطقی زندگی می‌کنید که خطر سیل و زلزله و رانش زمین وجود دارد حتما این پوشش را به بیمه نامه بدنه‌تان اضافه نمایید.

  • پوشش پاشیده شدن رنگ و مواد شیمیایی: رنگ بدنه خودرو ممکن است در اثر ریختن روغن ترمز و یا پاشیده شدن رنگ و مواد شیمیایی دیگر دچار آسیب شود که این پوشش خسارت اتفاق افتاده را جبران خواهد نمود. جالب است بدانید که این یکی از پوشش‌های ارزان بیمه بدنه می‌باشد و بیشتر بیمه گذاران این پوشش را در بیمه نامه‌های خود دارند.
  • پوشش ایاب و ذهاب: اگر در اثر خطرات اصلی اتفاقی برای خودرویتان بیافتد و خودروی بیمه شده به علت آسیب وارده قابل استفاده نباشد، با داشتن پوشش هزینه ایاب و ذهاب روزانه مبلغی را به عنوان ایاب و ذهاب و برای رفت و آمد پرداخت می‌شود.
  • پوشش نوسانات قیمت: با وجود نوسانات قیمتی که در سال‌های گذشته در بازار خودرو اتفاق افتاده، داشتن این پوشش را از الزامات بیمه بدنه می‌کند. علت داشتن این این پوشش را می‌توان چنین بیان کرد که ارزش خودروی بیمه شده معیار پرداخت خسارت در بیمه نامه‌‎های بدنه می‌باشد. در صورت داشتن این پوشش اگر خسارتی در زمان تغییر قیمت خودرو اتفاق بیافتد مبلغ خسارت به نسبت سرمایه بیمه شده به قیمت واقعی روز بازار محاسبه و پرداخت می‌شود.
  • استهلاک: در جبران خسارت‌های مختلفی که تحت پوشش بیمه بدنه می‌باشد، فقط خسارت تحت پوشش پرداخت می‌شود و هزینه استهلاک خودرو با بیمه قابل پرداخت نمی‌باشد مگر این که پوشش حرف استهلاک را خریداری نمایید.
  • پوشش حذف فرانشیز: پرداخت همه خسارات برای همه پوشش‌های درج شده در بیمه نامه دارای فرانشیز می‎‌باشد. اگر می‌خواهید فرانشیزی در خسارات بیمه بدنه پرداخت نکنید می‌توانید پوشش حذف فرانشیز را به صورت پوشش اضافی در بیمه نامه‌تان تهیه نمایید.
  • پوشش ترانزیت: اگر سفر خارج از کشور دارید می‌توانید این پوشش را به بیمه بدنه‌تان اضافه کنید و از پوشش‌های بیمه بدنه‌تان در خارج از کشور استفاده کنید می‌توانید پوشش ترانزیت را تهیه نمایید. این نکته را فراموش نکنید که پوشش سرقت کلی و سرقت قطعات در خارج از مرزهای ایران پوشش ندارد.

خسارت هایی که تحت پوشش بیمه بدنه نمی باشد

بیمه بدنه نیز مانند سایر بیمه نامه ها دارای استثنائاتی می‌باشد که هر  بیمه گذاری باید از شرایط عمومی بیمه بدنه خود آگاه باشد، تا بتوانید در انتخاب مناسب‌ترین بیمه بدنه آگاهانه خرید نمایید. استثنائات بیمه بدنه عبارتند از:

  • خسارات ناشی از انفجار های هسته ای
  • خسارت‌هایی که  در اثر جنگ و شورش و یا اعتصاب و حمله وارد می‌شود.
  • خسارات عمدی که توسط بیمه گذار، ذینفع و یا خود راننده به خودرو وارد شود.
  • خسارت‌هایی که در اثر مصرف برخی از مواد از جمله مواد روان گردان و مخدر و یا حتی از مشروبات الکلی اتفاق بیافتد.
  • خسارت‌هایی که در حوادثی از قبیل فرار از پلیس به خودرو وارد شود، البته اگر در زمان فرار بدون اجازه مالک خودرو اتفاق بیافتد، می تواند از پوشش بیمه بدنه خود استفاده کند.
  • خسارات حوادثی که در اثر رانندگی بدون گواهینامه  و یا حتی  اگر حوادثی در اثر رانندگی با گواهینامه نامرتبط باشد و یا حتی گواهینامه باطل شده باشد، بیمه بدنه این خسارات را پوشش  نمی‌دهد.
  • همه خساراتی که در اثر بکسل کردن وسیله نقلیه به خودروی دیگر به خودرو وارد شود، جبران خسارات بر اساس بیمه نامه های مربوط به خودروهای بکسل و اصول و مقررات ایمنی آن‌ها پرداخت می‌شود.
  • خسارت‌هایی که در اثر حمل تعداد مسافر  و یا بار بیش از ظرفیت به خودرو وارد شود.

انتقال بیمه بدنه خودرو به چه صورت است؟

همانطور که می‌دانیم، بیمه بدنه به نام راننده بوده و بیمه گذار (راننده و یا مالک خودرو) که بیمه نامه به نام او می باشد می‌تواند تخفیف بیمه بدنه را به خودروی جدید خود و یا به خودروی یکی از اقوام نزدیک وی منتقل کند. ولی تخفیف بیمه بدنه با فروش خودرو به مالک جدید خودرو منتقل نمی شود. البته انتقال بیمه بدنه محدود به انتقال تخفیفات نیست و شرایط گوناگونی مثل انتقال به شرکت بیمه دیگر وجود دارد.

شرایط فسخ بیمه بدنه

فسخ بیمه بدنه از طرف شرکت بیمه (بیمه گر)

در هر کدام از موارد زیر شرکت بیمه می تواند بیمه نامه را فسخ  نماید:

  • بیمه گذار حق بیمه  و یا حتی اقساط بیمه نامه را به موقع  پرداخت ننماید.
  • در صورتیکه تشدید خطر در شرایط بیمه نامه اتفاق بیافتد  مگر این که توافق خاصی بین طرفین انجام شده باشد.
  • اگر بیمه گذار به صورت عمدی و یا سهوی  از اظهار مطالبی خودداری کند

فسخ بیمه نامه از طرف مشتری (بیمه گذار)

  • فعالیت شرکت بیمه متوقف شود.
  • ریسک و خطر بیمه شده کاهش یابد و شرکت بیمه حاضر به تخفیف در حق بیمه نشود.

تخفیف‌های بیمه بدنه

بر خلاف بیمه شخص ثالث که بر اساس آخرین مصوبه بیمه مرکزی در جهت یکسان سازی قیمت های بیمه نامه اعمال شده و تقریبا جز تخفیف 2.5 درصدی تقریبا هیچ تخفیفی ندارد، بیمه بدنه دارای تخفیفات متعددی می‌باشد. که با انتخاب فاکتورهایی که تا کنون قید شد و با استفاده از تخفیف بیمه بدنه به ارزانترین بیمه بدنه خودرو برسیم.

 مراحل پرداخت خسارت در بیمه بدنه

در زمان خسارت بیمه گذار باید در اسرع وقت و حداکثر ظرف مدت 5 روز کاری خسارت را به شرکت بیمه اطلاع دهد، بر اساس این که خسارت اتفاق افتاده خسارت کلی بوده یا خسارت جزئی روند پرداخت خسارت متفاوت می‌باشد.

پرداخت خسارت بیمه بدنه در خسارت کلی

در همه خسارات کلی ملاک محاسبه و پرداخت خسارت ارزش معاملاتی خودروی بیمه شده  است که در بیمه نامه درج شده. در خسارات کلی موضوع بیمه زمانی از بین رفته تلقی خواهد شد که حداقل 60 روز پس از سرقت پیدا نشود یا هزینه تعمیر و تعویض قسمت‌های خسارت دیده به همراه هزینه نجات از 75 درصد قیمت آن در روز حادثه بیشتر باشد.
در خسارت کلی برای پرداخت خسارت سرقت کلی باید سند مالکین خودروی بیمه شده به شرکت بیمه گر منتقل شود. اگر هم بعد از یکسال پس از پرداخت خسارت وسیله نقلیه به سرقت رفته و انتقال مالکیت آن به شرکت بیمه گر، وسیله نقلیه مورد نظر پیدا شود شرکت بیمه می‌تواند وسیله نقلیه را به فروش برساند و سهم بیمه گذار از مبلغ بازیافتی را با توجه به درصدی که از خسارت پرداختی کسر کرده است  را به وی پرداخت نماید.

پرداخت خسارت‌های جزئی در بیمه بدنه

به جز مواردی که در خسارت کلی گفته شد، سایر خسارت‌هایی که تحت پوشش بیمه نامه می‌باشد جزء خسارت‌های جزئی بیمه بدنه هستند. معیار پرداخت خسارت در خسارت‌های جزئی هزینه تعمیر و دستمزد و قیمت روز لوازم تعویضی پس از کسر استهلاک و فرانشیز  و اضافه نمودن هزینه نجات و حمل تا سقف مشخص شده در بیمه نامه می‌باشد.

مدارک اعلام خسارت بیمه بدنه

  • ارائه کروکی یا گزارش مقامات انتظامی
  • ارائه اصل بیمه نامه بدنه معتبر در زمان حادثه
  • ارائه اصل بیمه نامه ثالث معتبر در زمان حادثه
  • ارائه اصل کارت مالکیت یا سند مالکیت خودرو
  • ارائه اصل گواهینامه راننده مورد بیمه ، هنگام حادثه
  • ارائه کارت ملی راننده مقصر حادثه
  • دیگر گزارش‌‌های تکمیلی اعم از: گزارش ‌رسمی ‌نیروی ‌انتظامی ‌منطقه، گزارش کارشناس یا کارشناسان ‌رسمی ‌دادگستری، برگ مربوط به قبول کردن تقصیر از جانب مقصر تصادف، آرای مرجع قضایی در خصوص کروکی غیر‌سازشی، تصاویر مربوط به قسمت‌های آسیب ‌دیده.

لازم به ذکراست مدارک اعلام شده جهت تشکیل پرونده اولیه می‌باشد و حسب تشخیص کارشناسان بیمه، ارائه مدارک لازم بعدی به عهده بیمه گذار یا زیان دیدگان محترم می باشد.

مهلت پرداخت خسارت بیمه بدنه چقدر است؟

بعد از اعلام خسارت از سوی بیمه گذار ، شرکت بیمه حداکثر تا 15 روز بعد از تکمیل مدارک و توافق طرفین در خصوص میزان آن یا اعلام رای داور و هیات داوری یا دادگاه خسارت را پرداخت کند. البته این مدت زمان برای خسارت سرقت تا 60 روز از تاریخ اعلام خسارت می‌باشد.

استعلام قیمت بیمه بدنه خودرو

محاسبه بیمه بدنه و استعلام قیمت بیمه بدنه خودرو از چندین شرکت مختلف برای هر فردی که بخواهد بیمه بدنه برای اتومبیل خود تهیه نماید و یا بیمه نامه قبلی خود را تمدید کند کار ساده ای به نظر نمی‌آید. چون در مراحل خرید بیمه بدنه، در محاسبه نرخ بیمه بدنه نظر کارشناس و بازدید خودرو در کنار انتخاب پوشش‌های مناسب، بسیار مهم می‌باشد، برای دریافت بهترین بیمه بدنه ماشین و برخورداری از بیشترین تخفیف بیمه بدنه خودرو می‌توانید از طریق فانوس اول، با وارد کردن مشخصات خودرو در فرم ابتدای همین صفحه نسبت به دریافت شرایط و قیمت بیمه بدنه خودرو شرکت‌های مختلف اقدام نمایید.

 خرید آنلاین بیمه بدنه از فانوس اول

همانطور که گفتیم بیمه بدنه با توجه به داشتن تخفیفات متعدد در شرکت های بیمه مختلف، دارای قیمت های متنوعی می‌باشد. کمک در انتخاب شرکت بیمه از ماموریت‌های فانوس اول می‌باشد. آگاهی از تخفیفات نرخ بیمه بدنه و شرایط بیمه‌ای و قیمت بیمه بدنه خودرو را می‌توانید از طریق سامانه فانوس اول آشنا شده و مشاوره کامل را دریافت نمایید. خرید آنلاین بیمه بدنه از فانوس اول در مدت زمان بسیار کوتاه و با چند گام ساده می‌تواند همراه بسیار قدرتمند بیمه‌ای برای شما باشد.

برای خرید بیمه بدنه کافی است تنها در فرم قرار گرفته بر روی این صفحه اطلاعات لازم مثل نوع خودرو، مدل خودرو، سال ساخت، ارزش تقریبی خودرو و شماره تماس خود را وارد نموده تا کارشناسان فانوس اول در اولین فرصت با شما تماس گرفته و بهترین مشاوره جهت مقایسه و خرید بیمه بدنه را به شما ارائه دهند.


دانلود فرم های پیشنهاد

دانلود فرم پیشنهاد بیمه نامه بدنه خودرو

دانلود فرم اختیارنامه

دانلود فرم خوداظهاری بازدید بدنه